NewSkool

Detacheringsbedrijf NewSkool presenteert medewerkers met DITKANIK.NU op maat

Onlangs hebben we een nieuwe versie van DITKANIK.NU gelanceerd speciaal voor NewSkool. Dit detacheringsbedrijf is gespecialiseerd in het beter laten aansluiten van jong talent in het hoger onderwijs en de arbeidsmarkt. NewSkool biedt een succesvolle combinatie van werken en studeren, waardoor de medewerkers zich snel ontwikkelen.

Sinds 2019 maakt NewSkool gebruik van DITKANIK.NU voor haar medewerkers. Ze gebruiken het voornamelijk als instrument waarbij de medewerkers op efficiënte manier hun voortgang in het traineeship en ontwikkeldoelen kunnen bijhouden. In een reflectiemoment kwamen er wat punten naar boven waar de medewerkers tegenaan liepen tijdens het gebruik van DITKANIK.NU. Dit moment is de aanleiding geweest om te kijken naar hoe we het product beter kunnen laten aansluiten, met als resultaat een op maat gemaakte versie van DITKANIK.NU.

Whitelabel
Er was behoefte aan een vertrouwde omgeving , voor zowel medewerkers als opdrachtgevers. Daarom hebben we een whitelabel-omgeving opgezet waarmee DITKANIK.NU te gebruiken is in de look & feel van NewSkool.

NEWSKOOL

‘Als iets in eerste instantie niet mogelijk leek dan werd er meegedacht naar een andere oplossing om toch tot het gewenste resultaat te komen.’