Wie zijn wij?

Wij ondersteunen organisaties en medewerkers om succesvol te zijn op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, arbeidsmobiliteit en flexibilisering van onderwijs. Wij hebben als doel om een innovatieve, waardevolle en professionele ontwikkelpartner te zijn voor mens én organisatie. Waarbij we gebruik maken van onze vakkennis op het gebied van onderwijs, loopbaanbegeleiding, innovators, EVC en HRM/HTD-adviseurs. Daarnaast zijn we erkend EVC-aanbieder, waarbij professionals met behulp van DITKANIK.NU, ons eigen e-Portfoliosysteem, hun werkervaring inzichtelijk maken.

Wij zijn de medewerkers van Libereaux

Wij zijn professionals op het gebied van arbeidsmobiliteit, duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zijn we erkend door het Nationaal Kenniscentrum EVC en werken al meer dan negen jaar voor (overheids)organisaties in het hele land.

Met Libereaux kies je niet voor een theoretische consultant. Je kiest voor praktijkgerichte professionals die jouw organisatie nieuwe energie geven. Wij zien namelijk dagelijks hoeveel voldoening het geeft om als mens of organisatie bewust te worden van aanwezige kennis en kunde en om van daaruit weer vol energie vooruit te kunnen.

Wij werken samen met

Onze klanten aan het woord over meetbare resultaten

Met Libereaux kies je voor een resultaatgerichte partner. Daarmee onderscheiden wij ons zonder meer. We stemmen vooraf duidelijk af wat jullie wensen zijn, en welke diensten en/of producten we daarvoor kunnen inzetten. Dat is het vertrekpunt voor ons om een meetbaar effect te realiseren. Ontdek zelf hoe Libereaux werkt; lees de ervaringsverhalen van een aantal van onze opdrachtgevers.

Monique olde Olthuis
Administratie
Sigrid Lyklema
Onderwijskundig adviseur

Als adviseur valideren zet ik mij in voor een leven lang ontwikkelen op verschillende vraagstukken. Ik ben organisatorisch sterk en daarom schuif ik graag aan bij onze projecten op het gebied van valideren en flexibiliseren van onderwijs. Ik ben vooral te vinden bij onderwijsinstellingen die een interesse hebben in ons ontwikkelportfolio DITKANIK.NU. Ik denk graag mee in oplossingen en een prettige samenwerking staat bij mij voorop. Ik pak mijn werkzaamheden met twee handen aan en probeer daarbij efficiënt te werken.

Raymond Steenkamp
Algemeen directeur

Als algemeen directeur van Libereaux ben ik vooral een enthousiaste pleitbezorger van het valideren van ervaring en flexibilisering van het onderwijs. Vanuit mijn enthousiasme neem ik je graag me in een andere kijk op inzetbaarheid van jezelf of jullie medewerkers. Daarbij draag ik concrete actiepunten aan hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

Nico Stam
Productmanager

Als productmanager ben ik verantwoordelijk voor het functionerend houden en door ontwikkelen van ditkanik.nu. Binnen Libereaux ben ik specialist op het gebied van online productontwikkeling. Door het inzetten van mijn creativiteit en inlevingsvermogen weet ik een gebruiksvriendelijk en toegankelijk product te ontwikkelen. Daarbij gebruik ik mijn enthousiasme om die ontwikkeling gaande te houden.

Jesse de Jonge
Software developer

Als BBL leerling software developer help ik bij het door developen van DITKANIK.NU. Binnen Libereaux ben ik dus in opleiding om full stack developer te worden. Kernkwaliteiten waarover ik beschik is dat ik een snel leervermogen heb en de zaken snel oppak. Ik hoop mij daardoor de komende tijd verder te ontwikkelen tot een professional.

Jolanda Hulst
Trajectbegeleider

Als trajectbegeleider houd ik me bezig met diverse vormen van loopbaanontwikkeling en EVC-trajecten. In een traject help ik jou onderzoeken waar je kracht en ontwikkeling ligt en leg dit samen vast in jouw e-portfolio. Mijn expertise is begeleiding in een loopbaantrajecten. Ik heb een groot inlevings- en analytisch vermogen en weet daardoor een goed luisterend oor te bieden en dit (samen met jou) te vertalen naar jouw kwaliteiten, eigenschappen, persoonskenmerken en valkuilen, om zo de regie te pakken in je eigen loopbaan.
Als projectleider ben ik betrokken bij het begeleiden van teams en medewerkers in hun ontwikkeling op duurzame inzetbaarheid en levenlang ontwikkelen.

Max Brunninkhuis
Adviseur

Als adviseur ondersteun ik organisaties bij HR-vraagstukken, met name gericht op ontwikkeling van medewerkers. Ik hou me onder andere bezig met het schrijven van (VTH) ontwikkelplannen, begeleiden/coachen tijdens portfoliotrajecten en optimaliseren van HR-beleidsprocessen. Mijn communicatievaardigheden, analytisch- en inlevingsvermogen gebruik ik om mijn werk tot een goed einde te brengen.

Annelie Beverdam
Trajectbegeleider

Als trajectbegeleider binnen Libereaux begeleid ik verschillende portfoliotrajecten en ondersteun ik kandidaten bij het vullen van hun eigen DITKANIK.NU. Binnen Libereaux ben ik verantwoordelijk voor de EVC-mbo en EVC-BOC trajecten. Daarnaast hou ik mij bezig met de marketing en zorg ik samen met mijn collega ervoor dat de kwaliteit binnen Libereaux gewaarborgd blijft. Met mijn enthousiasme en empathische blik zet ik mijzelf in om de verschillende trajecten zo succesvol en efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Tom Lotgerink Bruinenberg
Adviseur