Ben jij klaar om beter te worden in je werk?

Als werkende, werkzoekende of student is het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Het vergroten van je kennis en vaardigheden kan niet alleen leiden tot betere kansen op werk, maar het verhoogt ook je eigenwaarde en helpt je groeien als persoon. Maar waar begin je en welke kwaliteiten heb je nodig om echt te kunnen groeien?

Bij Libereaux begrijpen wij de uitdagingen van werken, solliciteren en studeren en ondersteunen we je graag bij jouw ontwikkeling. Ons uitgangspunt is hierbij altijd het volgende: jij beschikt over meer relevante en waardevolle kwaliteiten dan jezelf denkt. Met onze persoonlijke trajecten helpen we je om dit goed in beeld te brengen én te valideren. Dit betekent dat we al jouw kwaliteiten en kennis formeel gaan erkennen.

Onze professionele en betrokken portfoliocoaches ondersteunen je optimaal bij alle aspecten van ontwikkeling en leren. We hebben voor bijna alle situaties en aanleidingen een passend traject. Kijk hieronder maar eens verder.

Dus waar wacht je nog op? Laten we samen de eerste stap zetten in jouw ontwikkeling. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Hieronder kun je nog informatie vinden over…

Ontwikkelen

  • Competentietraject Ben jij je bewust van de vaardigheden en capaciteiten die je hebt en weet jij hoe je ze kunt toepassen in je baan? Wil jij meer inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en begeleiding bij het ontwikkelen ervan? Met een kort en bondig traject brengen wij jouw kwaliteiten in beeld. In dit traject wordt er samen met jou een doelprofiel opgesteld (een set van competenties) dat relevant is voor jou en jouw werkomgeving. Dit zal helpen om jouw competenties en werkervaring in kaart te brengen, zodat je jouw digitale e-portfolio kunt opstellen. Ben je benieuwd naar dit traject? Meer informatie? Lees hier verder.
  • Loopbaan coaching
    Laten we samen duiken in jouw carrièrepad en groei door middel van ons innovatieve loopbaantraject! Dit traject is niet alleen bedoeld voor hen die op zoek zijn naar ander werk, maar ook voor hen die hogere ambities hebben binnen hun huidige functie, of simpelweg meer plezier willen beleven aan hun werk.
    Ben je op de hoogte van jouw sterke punten en weet je hoe je deze kunt inzetten binnen jouw baan? Wil je nog beter worden in wat je doet? Ben je tevreden met je huidige functie, of ben je juist toe aan iets nieuws?
    Als jij eraan denkt om te switchen naar een andere beroepsgroep, dan ben jij bij ons aan het juiste adres. Samen kunnen wij jouw talenten ontdekken en deze waarderen in verschillende werkomgevingen.
    Maak kennis met onze unieke manier van persoonlijke aandacht voor bewustwording van jouw capaciteiten en ontwikkelingsbehoeften met behulp van ons fantastische loopbaantraject! Kan jij het gepuzzel al aan? Meer informatie? Lees hier verder.

EVC

BOC
Door middel van een EVC-traject gericht op de Beroepsoverstijgende competentiestandaard (BOC-traject) kun je jouw huidige werk- en denkniveau helder in kaart brengen. Het biedt de mogelijkheid om aan te tonen dat je geschikt bent voor functies met specifieke niveaueisen. Meer informatie hierover? lees hier verder. 

MBO
Ben je op zoek naar een manier om jouw werkervaring op mbo-niveau 1 tot en met 4 overzichtelijker te maken? Of ben je juist geïnteresseerd in het volgen van een mbo-opleiding? In dat geval is het EVC mbo-traject wellicht iets voor jou! Dit traject biedt immers tal van voordelen, waaronder de mogelijkheid om sneller jouw diploma te behalen. Waar wacht je nog op? Ontdek snel wat dit traject te bieden heeft! Meer informatie hierover? lees hier verder.

HBO
Ben jij geïnteresseerd in het volgen van een bacheloropleiding op hbo-niveau en heb je al veel kennis en werkervaring? Overweeg dan eens een EVC-traject (ook wel Valideringstraject genoemd)! Dankzij dit traject krijg je de kans om jouw werkervaring in kaart te brengen op hbo-niveau. Vervolgens kan je deze kennis inruilen voor onderwijstijd, wat weer resulteert in een efficiënte weg naar een hbo bachelordiploma. Meer informatie hierover? lees hier verder.

InstallQ
Heb jij al ervaring in de technische sector en wil je graag het zegelrecht behalen? Dan kan dat! Tijdens het EVC traject InstallQ ga jij jouw werkervaring vergelijken met de eisen van de meetlat voor verantwoordelijkheid bij Elektrotechnische Laagspanningsinstallaties.

Tijdens dit traject hoef je niet per se zelf deze werkzaamheden uit te voeren. Het is juist belangrijk om verantwoordelijkheid te dragen over de werkzaamheden, mocht je ze niet zelf hoeven doen. Meer informatie hierover? lees hier verder.

Pedagogisch medewerker kinderopvang

Heb jij niet de juiste opleiding of diploma’s om te werken als pedagogisch medewerker, maar heb je al wel relevante werkervaring? Met het EVC-Traject Branchestandaard Startbekwame pedagogisch medewerker Kinderopvang toon jij de competenties uit de branchestandaard aan op basis van je werkervaring en kan je een branchecertificaat behalen. Hiermee mag je officieel als pedagogisch medewerker aan de slag. Meer informatie hierover? lees hier verder.

Arbeidsdeskundigen

Sinds het jaar 2017 is het voor de arbeidsdeskundigen en NVVA leden verplicht om aanwezig te zijn in het Register Arbeidsdeskundigen (SRA). Waarbij, je kan worden opgenomen in het register wanneer je een erkend hbo-diploma óf een competentiebewijs hebt wat wordt geaccepteerd door het niveau van zes. Het wel hebben van een post hbo-diploma is geen garantie voor toetreding tot dit register. Om het competentiebewijs te behalen, biedt Libereaux de mogelijkheid om EVC-trajecten uit te voeren. Nieuwsgierig geworden? klik dan hier voor meer informatie!

VTH medewerkers

Ben jij werkzaam als VTH medewerker en wil je jouw kennis en kunde op professionele wijze laten documenteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons EVC traject biedt namelijk de mogelijkheid om bewijsstukken te verzamelen conform de nieuwe kwaliteitscriteria 2.2. Na afronding van dit traject ontvang je een officieel Vakbekwaamheidsbewijs, uitgegeven door het gerenommeerde Nationaal Kennis Centrum. En dat is nog niet alles: hiermee kun je tot wel één jaar vrijstelling verkrijgen voor het eerste studiejaar van de hbo-bachelor Omgevingskunde van Avans+. Indien je specifieke werkervaring hebt, kan daar zelfs nog een extra jaar bij komen!
Heb je interesse in dit traject? Klik dan hier voor meer informatie!